Vi söker en vass, driven och kommunikativ projektledare

Om Livsmedelsakademin

Livsmedelsakademin är en icke vinstdrivande klusterorganisation. Våra partner är privata företag, offentlig verksamhet och akademi. Tillsammans arbetar vi för att livsmedelsnäringen ska utvecklas till en innovativ, konkurrenskraftig och hållbar näring. Vår roll är att skapa förändringskraft genom innovationsledning, omvärldsspaningar, nätverk och projektledning. Vi tar utgångspunkt i Skåne men jobbar både regionalt, nationellt och internationellt. Bland annat driver vi en nationell satsning för att få bort undernäring hos äldre, och vi har en nyckelroll i Skånes innovationsagenda för livsmedel.

Om tjänsten

Vi söker en vass och driven projektledare som är van att leda komplexa projekt med flera olika samarbetspartners. Med den regionala Innovationsagendan som bas kommer du driva ett projekt som syftar till att skapa innovation och hållbar tillväxt hos den regionala livsmedelsnäringen. Du kommer ingå i projektledningsteamet där du tillsammans med andra projektledare och projektansvarig kommer driva och utveckla Livsmedelsakademins projekt.

Som person är du självgående, men delar gärna med dig av erfarenheter. Att bidra med kunskap som ger mervärde för våra partners och andra aktörer är ett viktigt uppdrag för oss. Du kommer att ha huvudansvar för ett projekt, men bidrar med din kompetens i Livsmedelsakademins hela verksamhet. Det är därför önskvärt att du har ett helhetsperspektiv och en vilja att göra skillnad för livsmedelsnäringen både på regional och nationell nivå.  

Dina kvalifikationer

Du har högskoleutbildning eller utbildning inom projektledning och har ett antal års erfarenhet av att driva projekt, gärna med flera olika samarbetspartners.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller kunskap inom affärsutveckling och att du tycker det är roligt och utvecklande att möta företag i sin tillväxtresa mot grön omställning.

Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska.  

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och initiativförmåga. Livsmedelsakademin är en liten tajt organisation som får saker att hända, som stöttar andra att våga testa nya idéer och lösningar. Här har alla en nyckelroll.

Övrig information

Tjänsten som projektledare är en tillsvidareanställning på heltid.
Vårt kontor är på MINC i Malmö.

Vi eftersträvar jämn könsfördelning.

Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast 24 oktober 2021.

Skicka din ansökan via mejl till nina.lanje@livsmedelsakademin.se

Har du frågor? Kontakta Nina Lanje via mejl eller 0768 99 93 43.

Läs om pågående projekt:

GO – grön omstart för en innovationsstark livsmedelsnäring i Skåne:
Två kvinnor med utländsk bakgrund står i en mejeribyggnad, iklädda vita skyddskläder.
Nollvisionen för undernäring hos äldre:
Skånes innovationsagenda:

Publicerat

i

av

Etiketter: