Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.
  • Inga resultat hittades.

Knytkalaset 2019

5 november, 2019 | 16:0020:00

Gratis

Välkomna på ”Knytkalas”! Tillsammans med Regional Matkultur Skåne bjuder Livsmedelsakademin in till en kväll på slottet Kåseholm med mingelmiddag signerad Daniel Berlin, och såklart med lokal fisk på menyn och i programmet!

Kvällen är Regional Matkultur Skånes årliga fest med inspiration och mingel för mat- och dryckesföretagare i Skåne. De som vill kan också ta med sig smakprov av egna produkter för att fler ska få upp ögonen för dem och ert företag.

Program

Kåseholms slott – nytt liv för gammalt slott

Joakim Silvandersson och Jamie White presenterar konceptet kring mat, konst och kultur på Kåseholms Slott, där de bland annat samarbetar med Daniel Berlin för att sätta lokal mat i fokus.

Tankar om lokal mat

Samtal med Daniel Berlin om hans matfilosofi och tankar kring lokal mat. Vi sätter också fokus på fisk fångad i skånska kustvatten, genom projektet Färsk fisk – från hav till bord.

Logistik och distribution av skånsk mat

Jannie Westergaard presenterar Operativ Plan Skåne B2B Distribution på uppdrag av projektet Baltic Sea Food. Det bjuds på delresultat kring logistik och distribution av skånsk mat, med erfarenheter från projektets deltagare från 10 länder runt Östersjön.

 

Vi avslutar med en gemensam mingelmiddag signerad Daniel Berlin.

För vem

Mat och dryckesföretagare i Skåne

Var & när

Kåseholm, Kåseholm Säteri, 273 97 Tomelilla

5 november, kl 16 – 20

Anmälan

Frågor och anmälan av deltagande och ev. allergier senast den 15 oktober till Regional Matkultur Skånes koordinator
madelene.johansson@sydostskane.se eller 0709-477197. Kostnaden för eventet täcks av projektmedel. Anmälan är dock bindande – först till kvarn då platserna är begränsade!

Arrangörer

Ett samarbete mellan Regional Matkultur Skåne inom projekt Baltic Sea Food, och Livsmedelsakademin inom projekt Färsk fisk från hav till bord.

Detaljer

Datum:
5 november, 2019
Tid:
16:00 – 20:00
Kostnad:
Gratis

Plats

Kåseholm
Kåseholm Säteri
Tomelilla, 273 97
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangörer

Livsmedelsakademin
Regional Matkultur Skåne