Välkommen att träffa Livsmedelsakademin och Marint centrum för att få veta mer om kursen för stöd och rådgivning till fiskenäringen. Vi berättar mer om kursens upplägg och kursmomenten. På plats finns också träffa handlare, butikspersonal och krögare som är intresserade av att köpa lokal fisk. Efter informationsträffen får de som är intresserade lämna in en ansökan om att delta i kursen.
Vi bjuder på fika och kaffe.
Kursen i korthet:
Skicka din anmälan till informationsträffen senast 11 november till projektledare Elin Pettersson.
Via e-post: elin.pettersson@livsmedelsakademin.se
Via telefon: 0703 – 62 22 26
Ange:
Är du handlare, butikspersonal, krögare eller kock som vill delta på träffen? Kontakta projektledare Elin Pettersson.
Färsk fisk från hav till bord
Kursen är en del av projekt Färsk fisk från hav till bord där vi arbetar tillsammans med fiskenäring, grossister, handel, krögare och offentliga kök för att den lokalt landade fisken från kustfisket ska bli en självklarhet i butiksdisken, restaurangmenyn och på matborden. Projektet arbetar för att stödja hållbart fiske i södra Östersjön där tillgången till färsk fisk ökar, småskaligt kustnära fiske gynnas och fiskesamhällena lever. Projektet finansieras av Europeiska havs- och fiskerifonden via LEADER Sydöstra Skåne.