#CirkuLärdom i matsystemet – Livsmedelsakademin talar på Nordic Future Food

Ses vi på Nordic Future Food i Stockholm 31 maj – 1 juni? Mängder av aktörer från hela livsmedelskedjan möts under två späckade dagar på både mässa och konferens. Listorna på talare och utställare byggs fortfarande på och blir mer och mer intressant ju närmare start vi kommer.  Som Livsmedelsakademins partner får du 50% rabatt på biljettpriset för konferensen (se kod nedan).

Livsmedelsakademin är inbjudna som talare den 1 juni. Vi har valt rubriken ”Hur maximerar vi #CirkuLärdom i matsystemet?” och lyfter bland annat fram vikten av samarbete över traditionella aktörsgränser för att komma längre i utvecklingen, snabbare. 

Biljett till själva mässan kan du än så länge boka gratis här
Vill du delta på konferensdelen där bland annat paneldebatter, workshop och Keynote Speakers håller hus har våra partner möjlighet att köpa biljetten för halva priset via oss på Livsmedelsakademin. Partner anger då koden LAK50 vid bokning av konferensbiljett.  


Publicerat

i

,

av

Etiketter: