The Conversation – ett brännande samtal om restflöden & sidoströmmar

Zoom

I årets första samtal ska vi titta närmare på den del av livsmedelsproduktionen som kallas restflöden, eller helt enkelt spill. Tillsammans med våra gäster ska vi utforska vilka möjligheter, men också hinder som finns att ta vara på det spill som genereras vid produktion av livsmedel. Finns det en framtid för drank-företag? Vilka restflöden och […]

Årsstämma Livsmedelsakademin

MINC Anckargripsgatan 3, Malmö

Vi välkomnar alla våra partner till Livsmedelsakademins årsstämma!   I år ser vi fram emot en fysisk träff på Minc! Vi presenterar året som har gått, aktiviteter och ekonomi, och väljer styrelse. Mer information och inbjudan har skickats till våra partner.   Anmälan senast 12 april via mail till ann.persson@livsmedelsakademin.se     Osäker på om […]

Nollvisionens webbserie Nr. 3 – Hur får vi till en verklig systemförändring?

Zoom

Undernäring drabbar alltför många äldre, med personligt lidande och stora samhällskostnader som följd. Anledningarna till undernäring kan vara flera, men från samhällets sida handlar det ofta om en kombination av bristande kunskap, tid och resurser.   På webbinariet får du ta del av presentationer och diskussioner från forskning kring kompetensbehov om mat och måltid inom […]

SEK385

Framtidens hållbara livsmedelsnäring – Tre drivkrafter för innovation

Köpenhamnskajen 1, Helsingborg

  Den 15 juni håller vi till på Skåne Innovation Week i Helsingborg!    Tillsammans med Packbridge bjuder vi in till en inspirerande morgon fylld med presentationer och diskussioner om framtidens hållbara livsmedelsnäring. Möt möjligheterna med innovativ spetsforskning, nya idéer kring cirkulär livsmedelsnäring och tankar kring hur privata och offentliga aktörer kan driva utveckling tillsammans. Livsmedelsakademin […]

Möte i FoU-nätverket

Välkomna att delta i Livsmedelsakademins nästa träff för FoU-ansvariga i våra partnerorganisationer. Den här gången är nätverket öppet för alla. Tid & plats: 15 juni kl. 09.00 – 11.00, Tivoliplatsen Helsingborg. Mötet hålls i anslutning till seminariet Framtidens livsmedelsnäring – tre drivkrafter för innovation. Den sista halvtimmen av programmet ägnar vi åt FoU-nätverket.

Gratis