Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

The Conversation – ett brännande samtal om foodtech

3 juni, 2020 | 09:00 - 10:00

Gratis

Den 3 juni är det urpremiär för Livsmedelsakademins nya samtalsserie The Conversation. Det blir ett brännande samtal om Foodtech med Eva Johansson, professor i växtförädling på SLU och Rickard Albin, chef för forskning och utveckling på Culinar.

Ett brännande samtal om foodtech.

Foodtech handlar om innovationer, där digital teknik förändrar hur vi producerar, distribuerar och konsumerar mat. Tillsammans med Eva och Rickard kommer vi fördjupa oss i foodtech – vad handlar det om? Varför pratar vi så mycket om foodtech just nu? Vem driver utvecklingen? Vad kommer härnäst? Vilken utveckling vill vi se och vilken utveckling vill vi inte se?

Tid & plats

3 juni 2020, kl. 09.00 – 10.00

Plats: direktsänt via Facebook

 

Plats

Facebook

Arrangör

LIvsmedelsakademin
E-post:
sara.fredstrom@livsmedelsakademin.se
Webbplats:
http://www.livsmedelsakademin.se/