Mat är förändringskraft

Var en del av samtalet

Med hjälp av kunniga, spännande och förändringsbenägna personer tar vi upp teman som just nu påverkar både riktningen och möjligheterna för framtidens matsystem. Var en del av samtalet, lyssna och inspireras när vi tänjer på nuet och knuffar viktiga tankemodeller rakt in i framtiden.

Skriv in datumet i kalendern och anmäl dig redan idag

Idag släpper vi de första 100 platserna och öppnar upp anmälan. Biljetterna kostar ingenting, men vi har ett begränsat antal platser att erbjuda.

Varför finns FOODay?

FOODay arrangeras av Livsmedelsakademin. Syftet med dagen är att skapa möjlighet för alla olika aktörer i matsystemet att träffas över traditionella gränser, inspireras och nätverka. Deltagandet är kostnadsfritt och vi välkomnar dig som är eller vill vara en del av matsystemet.

Livsmedelsakademins är en icke-vinstdrivande organisation som driver nätverk och arbetar med processer, projekt och förändring på systemnivå. Vi tar oss an utmaningar som är för stora för att enskilda aktörer ska kunna hantera dem på egen hand. Våra medlemmar återfinns inom livsmedelsnäringen, akademin, offentlig- och ideell sektor. Vår verksamhet finansieras via projektmedel, medlemsavgifter och verksamhetsbidrag.Publicerat

i

av

Etiketter: