Årsstämman – en summering av 30 års intensiv verksamhet

Det är inte många kluster som har en 30-årig historia att berätta, men det har Livsmedelsakademin. Det var 30 år sedan vi bildades, i ett nära samarbete mellan näringslivet och Länsstyrelsen Skåne. Uppdraget var att bidra till att Skånes livsmedelsnäring blev konkurrenskraftigt,  i en tid när Sverige var på väg att bli medlemmar i EU. På årsstämman fick vi förmånen att höra berättelser från några av de eldsjälar som varit med och utvecklat Livsmedelsakademin till det vi är i dag.

På årsstämman fick vi också glädjen att hälsa sex nya partner välkomna, berätta att vi under 2023 fick sex projektansökningar beviljade, rekryterade tre nya medarbetare och fördubblade antalet följare på Linkedin.

Och så tilltugget till firandet. Vi bjöd på fika med baljväxter i fokus, det gröna proteinet – rostade salta bondbönor, black beand chocolate fudge brownie och linsbågar. Drycken var alkoholfritt bubbel – Sparkling tea lemongrass & mint (framtagen på Balsgård Foodtech). Mjölken till kaffet var Dug barista.


Publicerat

i

av

Etiketter: