Vi välkomnar Sara Tenor tillbaka till Livsmedelsakademin!

Här har vi ett bekant ansikte, kan du berätta varför vi är många som känner igen dig?
Ah, det beror nog på att jag gjorde min kommunikationspraktik här på Livsmedelsakademin under 2023. Då fick jag upp ögonen för projektledning och gick därför direkt vidare med en utbildning till projektledare. Att få möjligheten att nu komma tillbaka som anställd är otroligt roligt.

Vad ska du göra här på Livsmedelsakademin?
Jag har klivit in i projektet Nollvisionen för undernäring hos äldre som spurtar på upploppet nu, och det är verkligen full fart. En viktig del i mitt arbete är verktygslådan som vi håller på att bygga upp. I övrigt kommer jag fokusera mycket på kommunikation, webb och evenemang, både i Nollvisionen och på Livsmedelsakademin.

Varför vill du vara en del av just Livsmedelsakademin?
Jag har i grunden ett stort matintresse och har utöver min utbildning i kommunikation och projektledning även gått universitetskurser i både måltidsupplevelser och måltidskultur. Men, det som främst lockar mig med det här jobbet är att vi arbetar med maten som förändringskraft i stora komplexa frågor, och att matsystemet är en så integrerad del av samhället. Det är roligt att gå till jobbet och känna att vi gör skillnad i viktiga frågor.


Publicerat

i

av

Etiketter: