En verktygslåda för ett näringsrikt åldrande

Sedan 2019 när Nollvisionen för undernäring hos äldre startades upp har vi samlat på oss en hel del kunskap inom ämnet. Vi vill inte att allt vi upptäckt och lärt oss ska falla i glömska, så därför håller vi nu på att paketera det som verktyg. Verktygslådan som växer fram samlar massor av bra verktyg, öppet för alla, att använda i kampen mot undernäring hos äldre.

På hemsidan kan du ta del av bland annat inspelningar från våra webinarier, läsa om inspirerande erfarenheter från kommuner och hitta länkar till matnyttigt utbildnings- och kunskapsmaterial från både myndigheter och företag. Alla ska inte behöva uppfinna hjulet på nytt, ta i stället del av andras erfarenheter och tips så får du förhoppningsvis en flygande start.

Verktygslådan finns nu på plats och fortsätter att utvecklas och uppdateras.

Har du tips på något vi borde fylla på verktygslådan med? Hör av dig till Sara Tenor!


Publicerat

i

,

av

Etiketter: