Vårprogrammet i Cirkulära hubben

Vilket första år vi hade med Cirkulära utvecklingshubben! Stort TACK för alla spännande samtal och möten under året som gått. Nu är vi i full gång och har redan kommit en bit in i vårens program. Nedanför hittar du lite mer information om vad som är på gång, vi kompletterar med datum, detaljer och anmälningsinformation kontinuerligt.

Mars

6:e Mars: Imagine Summit
Nu är talarna klara och det är dags att anmäla sig!

Välkommen till en konferens där vi tillsammans hittar nya vägar för samarbete och skapar mervärde. Under dagen får du ta del av både pågående och framtida utvecklingsprojekt, deras resultat, utmaningar och möjligheter för samarbete. Vi kommer även att presentera vad som hänt sedan Imagine Summit 2023. 

Utöver spännande talare och projektpresentationer kommer vi även att presentera Europauniversitetsalliansen COLOURS och vad detta samarbete kan innebära för samhället – civilsamhället, näringslivet, offentlig sektor och akademin. Avsikten är att Europauniversitetsalliansen kommer att skapa många möjligheter till samarbeten mellan samhällets alla delar.

Talare

Linnéa Skoogh, projektledare Klimatneutrala Kristianstad 2030 

Mohamed Abdi, initiativtagare och projektledare för Kreativa Kvarter

Samir Halimanovic, projektledare IUC Syd, Cirkulär utvecklingshubb med fokus på livsmedel

Christian Nyhlén, VD, Krinova Incubator & Science park

FOHRK – Food, Health and Retail, Högskolan Kristianstad

Mer info om talarna hittar du här: www.hkr.se/talaresummit24

Länk till anmälan finns HÄR.

Mars

Rundabordssamtal ”Ska vi elda upp potentialen?
En dialog kring målkonflikter inom avfallstrappan, vad är hindren till att nyttja potentialen av högre valorisering?

April

April: Studiebesök på Foodhills i Bjuv
Temat för besöket är: Stärkt nyttjande och utveckling av infrastruktur och testbäddar inom Skåne.

Maj

Maj: Konferens med Cirkulära Utvecklingshubben
Bidra till den fortsatta utformningen av cirkulära hubben. Möt projektets partners och intressenter som samlas hos Krinova.

Nyfiken?

Hör gärna av dig till emma.rydstrom@livsmedelsakademin.se


Publicerat

i

av

Etiketter: