Välkommen Kristina!

Kristina Glantz är ny medarbetare på Livsmedelsakademin. Här kan du läsa om vad hon bidrar med till verksamheten och varför hon valde just Livsmedelsakademin.

  1. Vad ska du göra på Livsmedelsakademin? 

Jag kommer jobba som projektledare och vara med i projektet Nollvisionen för undernäring hos äldre.

  1. Vad har du gjort tidigare?

Jag har lång erfarenhet inom livsmedelsindustrin och är livsmedelsingenjör i grunden. Jag har jobbat med produktutveckling och framför allt marknadsföring riktat mot offentlig sektor. Senast kommer jag från Kockens kryddor där jag var strategiskt ansvarig att utveckla innovationer, koncept och sortiment . Jag har även de senaste två åren förkovrat mig vidare i mitt aldrig sinande intresse för hälsa och läst till kostrådgivare samt till stark genom klimakteriet coach.

  1. Varför valde du Livsmedelsakademin? 

Jag valde Livsmedelsakademin eftersom jag ser det som en spännande möjlighet att få vara med göra skillnad inom hållbar utveckling för mat och hälsa på systemnivå. Jag har länge haft ett brinnande intresse och jobbat med hur vi via maten vi äter kan påverka vår hälsa och vår planet. Så för mig är Livsmedelsakademin spot on, att få ta vara delaktig i framtidens livsmedelsnäring. Jag ser fram emot att arbeta med Nollvisionen för undernäring hos äldre och tror att min erfarenhet inom livsmedelsbranschen kommer att vara värdefull här. Det känns inspirerande att lära nytt och samtidigt använda min kompentens för att bidra till Livsmedelsakademins fortsatta resa framåt!


Publicerat

i

av

Etiketter: