Vi söker: Erfaren, modig & driven projektledare

Tänk, maten vi alla äter är en nyckel till både hållbar utveckling och hållbar tillväxt och vi är allt fler som upptäcker potentialen och förändringskraften i matsystemet. Ett av våra favoritcitat belyser kort och koncist hur angelägen vår bransch är:

”Knäcker vi matfrågan så knäcker vi klimatfrågan.”
/Johan Rockström

Livsmedelsakademin är en icke vinstdrivande partnerorganisation som skapar möten över traditionella aktörsgränser. Vi samlar privata företag, offentliga verksamheter, myndigheter och lärosäten och lyfter fram förändringskraften i matsystemet genom innovationsledning, omvärldsspaning, nätverk och projektledning.

Vi söker en ny vass projektledare
Vi är en liten tajt organisation med siktet inställt på de stora sammanhangen -systemförändring är vår specialitet. Vill du bli en av oss och jobba tillsammans för en innovativ, konkurrenskraftig och hållbar livsmedelsnäring? Läs vidare och skicka därefter in din ansökan senast den 15:e augusti 2023 till vår VD ingrid.landgren@livsmedelsakademin.se.

Om tjänsten
Vi söker en driven projektledare som är van att leda komplexa projekt med flera olika samarbetspartners. Med den regionala Innovationsagendan som bas driver du projekt som syftar till att skapa innovation och hållbar tillväxt hos livsmedelsnäringen.

Du ingår i projektledningsteamet där du tillsammans med andra projektledare och projektansvarig driver och utvecklar Livsmedelsakademins projekt. Du är självgående men delar gärna med dig av erfarenheter. Att bidra med kunskap som ger mervärde för våra partners och andra aktörer är en självklarhet för oss. Du har huvudansvar för ett eller flera projekt och bidrar med din kompetens i hela Livsmedelsakademins verksamhet. Du har ett helhetsperspektiv och en vilja att göra skillnad för livsmedelsnäringen både på regional och nationell nivå.

Dina kvalifikationer
Du har högskoleutbildning inom livsmedel som bas, utbildning inom projektledning och ett antal års erfarenhet av att driva projekt med flera olika samarbetspartners. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller kunskap inom affärsutveckling och att du tycker det är inspirerande och utvecklande att möta företag i sin tillväxtresa mot grön omställning. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Vi söker dig som är ansvarstagande och ser till att planerade aktiviteter blir väl genomförda inom givna kostnads- och tidsramar. Du är engagerad, initiativrik och testar gärna nya idéer. Tack vare din goda samarbetsförmåga tycker du att det är utvecklande och spännande att arbeta tillsammans med företag, lärosäten och offentliga aktörer.

Övrig information
Vår verksamhet finansieras av våra partner, Region Skåne, projektmedel från tex Tillväxtverket, Vinnova, Jordbruksverket och EU.

Vi utgår från Skåne (vårt kontor ligger på Brunnshög i Lund) och vi jobbar regionalt, nationellt och internationellt.

Tjänsten är på heltid och tillsätts under september 2023.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning i organisationen och vi kommer att ta det i beaktande vid rekryteringen.

Välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev,
till tf VD ingrid.landgren@livsmedelsakademin.se senast den 15:e augusti 2023.


Publicerat

i

av

Etiketter: