Festlig stämning på årsstämman

Vilken trevlig årsstämma det blev, och så kul att det var så många av våra nya och gamla partner som ville höra om året som gått, vara en del av utvecklingsfrågorna vi har framför oss och fatta de formella beslut som hör en årsstämma till. 

I år kunde vi välkomna följande företag och organisationer som nya utvecklingspartners i Livsmedelsakademin:  

  • Fasangården Matstudio 
  • Hestia Agora 
  • Noviki AB 
  • Malmö stad 
  • Nutifood Sweden AB 
  • Skånska Spritfabriken 
  • Solina 

Tack också till Lena Rydén Dalman för presentationen av Brunnshög, det spännande forsknings- och utvecklingsinriktade område som nu växer fram runt Max IV och ESS – där Livsmedelsakademin har sitt säte sedan ett knappt år tillbaka. 

Dagen till ära (svenska gin & tonic-dagen) fick vi provsmaka 4 alkoholfria varianter på den välkända drinken från vår nya partner Skånska Spritfabriken. Nu ser vi fram emot ett fortsatt givande utvecklingsarbete tillsammans under resten av 2023. Skål! 


Publicerat

i

av

Etiketter: