God kompetensförsörjning = framgångsfaktor

Tillgången till kompetens med rätt utbildning och erfarenhet är avgörande för livsmedelsbranschens konkurrenskraft. Men hur ser det egentligen ut nu och framåt? För att ta reda på det skickade Livsmedelsföretagen nyligen ut en enkät till alla företag som tillverkar mat och dryck i Sverige – har du svarat på den än?   

Med förståelse för både nuläget och behoven framåt kan vi gemensam jobba fram rätt lösningar. Det uppnår vi bland annat genom att aktörerna i branschen berättar hur det faktiskt är. ”Era svar är oerhört värdefulla för vårt fortsatta arbete för att förbättra kompetensförsörjningen för svenska livsmedelsföretag.”, hälsar Björn Hellman, vd på Livsmedelsföretagen. Resultaten av enkäten kommer till stor nytta i påverkansarbete gentemot politiker, beslutsfattare, opinionsbildare och akademin. 

Så, kolla inboxen och klicka dig igenom enkäten om du inte redan hunnit besvara den! Där finns även en öppen intresseförfrågan kring Livsmedelsföretagens plan att starta upp ett kompetensförsörjningsnätverk. Det vore väl nåt det? 


Publicerat

i

av

Etiketter: