Välkommen Sara, kommunikatörspraktikant på Livsmedelsakademin!

Det är med stor glädje vi presenterar Sara Tenor som kommer göra en praktiktermin hos oss på Livsmedelsakademin.

Vad ska du göra på Livsmedelsakademin? 
Jag ska praktisera i rollen som kommunikatör under våren och kommer förmodligen ha ett litet finger med i spelet i de flesta projekt Livsmedelsakademin driver. Jag kommer bland annat skriva, fotografera, filma, jobba med formgivning, vara med och planera och omvärldsbevaka.  

Vad har du gjort tidigare? 
Tidigare har jag studerat en hel del, jag har en kandidatexamen i Visuell kommunikation och har utöver det exempelvis studerat grafisk design, typografi, serieteckning och strategisk digital kommunikation. Jag har även ett stort matintresse och har gått universitetskurser i både måltidsupplevelser och måltidskultur. 

Varför sökte du dig till Livsmedelsakademin? 
Efter alla studier kände jag att det var dags att komma ut i den riktiga världen och få lite praktiska kommunikationskunskaper och då sökte jag mig hit via en praktikkurs. Jag har som sagt ett stort intresse för mat och måltid och när jag fick höra talas om Livsmedelsakademin blev jag superintresserad. Att få jobba med frågor kring mat och livsmedel, och få vara en del av projekt som på riktigt skapar förändring och möjligheter känns mycket spännande. 


Publicerat

i

av

Etiketter: