Ny omgång av Framtidens Ledare

Nu är det dags igen!

I oktober 2022 startar vi igång den sjätte omgången av det uppskattade utvecklingsprogrammet Framtidens Ledare.

I år har programmet uppgraderats för att möta de stora samhällsförändringar vi sett de senaste åren, där självledarskap, förändringskompetens och förmågan att nå fram till människor och inspirera har blivit allt mer avgörande. Programmet får en tydligare riktning mot att lära sig leda i ”det nya normala”, om att kunna skapa förtroende och kommunicera med genomslagskraft, oavsett mötesformat och sammanhang.

Framtidens ledare är ett skräddarsytt ledarutvecklingsprogram för livsmedelsnäringen som syftar till att stötta och utveckla nyblivna ledare och nyckelpersoner.

Här får du chansen att möta andra ambitiösa öppna personer och tillsammans gå igenom en utvecklingsprocess som medför personlig utveckling, affärsresultat och ett starkt nätverk. Programmet riktar sig till dig som har anknytning till livsmedelsbranschen.

Programmet har designats av Minna Westerlund, Generact AB, som personligen leder utbildningen.

Vill du veta mer?

Kontakta

Lotta Törner, vd Livsmedelsakademin


Publicerat

i

,

av

Etiketter: