Framtidens ledare

Framtidens ledare är ett skräddarsytt ledarutvecklingsprogram för livsmedelsnäringen som syftar till att stötta och utveckla nyblivna ledare och nyckelpersoner. Här möts ambitiösa och öppna personer för en lärorik utvecklingsprocess som medför personlig utveckling, affärsresultat & ett starkt nätverk. I mars 2020 startade den femte omgången av detta uppskattade program. 

Framtidens ledare är upplagt i gemensamma utvecklingsträffar utspridda över året, i kombination med att alla arbetar utifrån sina personliga utvecklingsplaner och får individuell coaching och sparring utifrån vad som är viktigt för just dem. Denna dynamik blir väldigt kraftfull!

Programmet har designats av Minna Westerlund, Generact AB, som personligen leder utbildningen. Här får deltagarna möjlighet att utveckla sig inom följande områden:

  • Mod & självtillit 
  • Effektiv kommunikation 
  • Bygga personligt varumärke 
  • Strategi, taktik & förändringsarbete 
  • Engagera, coacha & påverka 
  • Att sätta & nå mål 
  • Personligt ledarskap

“Det är fantastiskt att skapa ett klimat där vi har fullt förtroende, engagemang, och fokus på att driva utveckling avsiktligt. Resultaten skapas i vardagen, i de olika bolagen, och deltagarna lär av varandra, gläds med varandras framgångar, och bygger nya förmågor och vanor successivt. Det bästa med mitt arbete är att få bidra till att människor växer, förverkligar drömmar och stärker sin självtillit – när vi tror på oss själva blir allt möjligt.”

Minna Westerlund, Generact AB

“Att vi tillsammans i gruppen av branschkollegor skapade ett forum där det råder konkurrensneutralitet gjorde att vi kunde mötas i relevanta frågeställningar som man kanske tidigare har känt sig ensam i, vilket var värdefullt för min utveckling.”

Maria Svantemark, Nordic Sustainability Manager på Findus, som gick utvecklingsprogrammet under 2018.

För mer information om programmet, kontakta:
Lotta Törner, Livsmelsakademin