Framtidens ledare

Framtidens ledare är ett skräddarsytt ledarutvecklingsprogram för livsmedelsnäringen som syftar till att stötta och utveckla nyblivna ledare och nyckelpersoner. Här möts ambitiösa och öppna personer för en lärorik utvecklingsprocess som medför personlig utveckling, affärsresultat & ett starkt nätverk. I januari 2025 startar nästa omgång av detta uppskattade program. 


Framtidens ledare är upplagt i gemensamma utvecklingsträffar utspridda över året, i kombination med att alla arbetar utifrån sina personliga utvecklingsplaner och får individuell coaching och sparring utifrån vad som är viktigt för just dem. Denna dynamik blir väldigt kraftfull!

Programmet har designats av Minna Westerlund, Generact AB, som personligen leder utbildningen. Här får deltagarna möjlighet att utveckla sig inom följande områden:

• Mod och självtillit
• Kommunicera med genomslagskraft
• Bygga personligt varumärke
• Strategi, taktik och driva förändring
• Engagera, coacha och påverka
• Avsiktligt självledarskap

”Det är fantastiskt att skapa ett klimat där vi har fullt förtroende, engagemang, och fokus på att driva utveckling avsiktligt. Resultaten skapas i vardagen, i de olika bolagen, och deltagarna lär av varandra, gläds med varandras framgångar, och bygger nya förmågor och vanor successivt. Det bästa med mitt arbete är att få bidra till att människor växer, förverkligar drömmar och stärker sin självtillit – när vi tror på oss själva blir allt möjligt.”

Minna Westerlund, Generact AB

”Att vi tillsammans i gruppen av branschkollegor skapade ett forum där det råder konkurrensneutralitet gjorde att vi kunde mötas i relevanta frågeställningar som man kanske tidigare har känt sig ensam i, vilket var värdefullt för min utveckling.”

Maria Svantemark, Nordic Sustainability Manager på Findus


För mer information om programmet, kontakta:
Sara Fredström, Livsmedelsakademin