Välkommen Douglas, ny projektledare på Livsmedelsakademin

Det känns kul att få avsluta året med att presentera ytterligare ett tillskott till Livsmedelsakademin. Douglas Almquist har arbetat inom både privat och offentlig sektor och kommer att jobba som projektledare på Livsmedelsakademin. Vi har ställt tre frågor till Douglas för att ni ska få lära känna honom lite närmare.

1. Vad ska du göra på Livsmedelsakademin?

Jag kommer att ta över rollen som projektledare för projektet GO – grön omställning och tillväxt, och arbeta tillsammans med våra samarbetspartners Packbridge och Krinova Science Park.

2. Vad har du gjort tidigare?

Jag har lång erfarenhet från innovationssystemet och har bland annat hunnit arbeta med näringslivsfrågor som kommunal näringslivschef, på Nyföretagarcentrum, hos Connect och Lunds Universitet. Det har även blivit många projekt och jag har nyligen avslutat ett uppdrag som projektledare för ett stort Horisont 2020 projekt inom smarta elnät, med 16 partners från 7 länder.

3. Varför valde du Livsmedelsakademin?

GO – grön omställning och tillväxt är ett spännande projekt hos en spännande organisation. I korsningen mellan offentligt och privat, strategiskt och operativt. Sen känns såklart livsmedel väldigt relevant i dessa tider av diskussion kring miljö och klimatfrågor. Helt enkelt viktiga frågor att arbeta med.

Varmt välkommen Douglas!


Publicerat

i

av

Etiketter: