Nina Lanje, långt ljust hår, står utomhus

Välkommen Nina, ny projektledare och utvecklare på Livsmedelsakademin

Vi tycker det är väldigt roligt att kunna presentera Nina Lanje som vårt senaste tillskott på Livsmedelsakademin. Nina är en erfaren projektledare och kommer få en central roll i att utveckla vår projektverksamhet. Läs hennes svar på våra frågor, för att lära känna henne lite närmare.

1. Vad ska du göra på Livsmedelsakademin?

Jag ska jobba som projektledare och ansvara för projektverksamheten på Livsmedelsakademin. Just nu startar jag upp ett mycket spännande ERUF-projekt, GO – Grön omstart för en innovationsstark livsmedelsnäring i Skåne, tillsammans med våra samarbetspartners Packbridge och Krinova Science Park.

2. Vad har du gjort tidigare?

Jag har under mina år som process- och projektledare drivit både större och mindre samhällsutvecklingsprojekt inom olika områden, ofta med fokus på kompetensförsörjning och samverkan mellan olika parter så som offentlig sektor och näringslivet. Jag är utbildad inom ledarskap och organisation och kommer senast från arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborgs kommun där jag i min roll som verksamhetsstrateg jobbade med organisationsutveckling och förändringledning. Nyfikenheten kring att gemensamt utveckla och bidra till något som är större än vad varje enskild aktör kan åstadkomma är min största drivkraft och främsta verktyg i utvecklingsarbeten!

3. Varför valde du Livsmedelsakademin?

Livsmedelsakademin är en dynamisk organisation med stor framåtanda som driver viktiga och avgörande samhällsfrågor för framtiden tillsammans med sina partners. Jag är glad över att bli en del av organisationen och ser framemot att få bidra med min kompetens och kunskap för att fortsatt främja innovation och utveckling inom regionen!

Varmt välkommen, Nina!
Här hittar du Ninas kontaktuppgifter


Publicerat

i

av

Etiketter: