Kalino är ny partner i Livsmedelsakademin

En livsmedelsgrossist med rötterna i Skåne, kontor i Staffanstorp och en internationell profil är en av Livsmedelsakademins nya partner. Kalino grundades för över 40 år sedan och säljer idag både svensktillverkade och importerade livsmedel till konsument och storkök i Sverige.

– Vi ser fram emot att träffa andra livsmedelsföretagare och bredda vårt nätverk i Skåne. Framåt har vi ett fokus på nya vegetariska produkter, och som alltid vill vi också vara drivande i att sälja skånsk-producerade livsmedel i Sverige och utomlands.

Folke Westerbrand, försäljningsdirektör

Vi hälsar Kalino välkomna som partner i Livsmedelsakademin!

Partnerskap i Livsmedelsakademin

Är du och din organisation nyfikna på att veta mer om vad ett partnerskap i Livsmedelsakademin innebär? Läs mer här


Publicerat

i

,

av

Etiketter: