Nu är vi igång med nya Politikernätverket!

Den 3 juni träffades Politikernätverket, med politiker och måltidschefer från flera skånska kommuner, hos Livsmedelsakademin på MINC i Malmö. Träffen blev startskottet för den nya gruppen politiker och måltidsansvariga i Skåne och har som mål att träffas 3-4 gånger per år för att diskutera viktiga utvecklingsmöjligheter för bland annat offentlig måltid i Skåne med omnejd.

Under morgonen diskuterade vi vårt projekt Offentlig Måltid, med syfte att ta fram initiativområden för utvecklingen av offentlig måltid de kommande tre åren, men även hur man kan upphandla färsk lokal fisk i säsong, och utmaningarna och möjligheterna kring detta.

Den 23 augusti bjuder vi in till ett innovationsgille för att fortsätta diskussionerna kring Offentlig måltid – save the date och håll utkik här på hemsidan efter anmälningslänken!


av

Etiketter: