#CirkuLärdom – dela lärdomar om cirkulär omställning

Maten vi alla äter är en förändringskraft. Valen vi gör på individ-, samhälls- och global nivå kan antingen hjälpa eller stjälpa hälsan och klimatet. Livsmedelssektorn jobbar redan idag intensivt och söker efter lösningar som och affärsmodeller som omvandlar rest till resurs. Framtidens hållbara matsystem är cirkulärt.

vi vill göra skilland nu på en gång

Det är tack och lov många som driver på utvecklingen på mängder av olika sätt och vi är övertygade om att vi kommer längre, snabbare om vi delar alla gamla och nya lärdomar med varandra. Men, hur ska vi kunna hitta varandra? Hur ska vi navigera bland alla initiativ och innovationer som pågår? Genom att skapa begreppet #CirkuLärdom vill vi underlätta för alla som driver på den cirkulära omställningen i stort och smått. Det kan vara inlägg som inspirerar, utbildar, roar eller kanske oroar – låt oss helt enkelt tänka tillsammans.

Vill du vara med?

Det är enkelt! Använd #CirkuLärdom för att tagga dina inlägg på sociala medier när de handlar om cirkulär omställning. Eller lägg in en tagg i kommentarerna på inlägg du ser och vill dela med oss andra.

Vill du göra något mer?

Här på Livsmedelsakademin jobbar vi bland annat med cirkulär omställning inom ramarna för projektet Cirkulär utvecklingshubb för livsmedel, i våra nätverk och i vår omvärldsbevakning. Du kanske har en idé kring ett samarbete? Kontakta gärna Emma Rydström här på Livsmedelsakademin så ser vi hur vi kan kroka arm.