The Conversation är Livsmedelsakademins samtalsserie för livsmedelsnäringen om framtidens mat, dryck och måltid. Här svarar våra inbjudna samtalspartner på brännande frågor utifrån ett givet ämne. Vi väljer våra gäster med omsorg, och garanterar ny kunskap och nya insikter.

Samtalet sänds digitalt, där du som tittar kan ställa frågor till gästerna. Samtalet kan också ses i efterhand här på vår hemsida.

The Conversation anordnas fyra gånger per år. Anmäl dig till Livsmedelsakademins nyhetsbrev eller håll koll på vår kalender för att inte missa nästa tillfälle.

Se vår kalender för nästa samtal >>

Inspelningar

Ett brännande samtal om den äckliga maten mellan Karin Wendin, Malin Eriksson och Lotta Törner.

23 september 2021

Ett brännande samtal om tradition i förändring mellan Edward Liepe, Håkan Jönsson och Elin Pettersson

17 december 2020

Ett brännande samtal om foodtech, mellan Eva Johansson, Rickard Albin och Lotta Törner

3 juni 2020

Ett brännande samtal om ålderism, mat och måltider mellan Barbro Westerholm, Peter Wennström och Lotta Törner

8 april 2021

Ett brännande samtal om framtidens konsument och medarbetare, mellan Lovisa Sterner, Fiona Hay och Lotta Törner

17 september 2020