Framtidens Ledare är i full gång

Programmet Framtidens Ledare är i full gång, om än med justerat upplägg med tanke på covid-19. Den 5 mars träffades gruppen fysiskt, och förutom att lära känna, bygga förtroende i gruppen och tydliggöra personliga utvecklingsmål, så fick de även tillfälle att uppleva “baka med kärlek” i praktiken. Därefter har Minna Westerlund, designer och ledare av programmet, träffat samtliga deltagare för individuella coachingmöten kring deras ambitioner och personliga utvecklingsplaner, och varit i dialog med närmaste chef till samtliga deltagare för att säkerställa att man gemensamt maximerar utvecklingsmöjligheterna för deltagarna.

Gruppen har haft utvecklingsträffar online, samt coachingmöten och sparring i triader (övervägande digitalt). En mindre grupp träffas även för coaching och utbyte i Kungsparken, där det går att samarbeta med behörigt avstånd.

Deltagarna i Framtidens Ledare är kreativa, möjlighetsorienterade och supportande gentemot varandra i dessa turbulenta tider. ”Gott ledarskap och genomtänkt kommunikation är på många sätt viktigare nu än någonsin, så jag är glad för att vi hittar lösningar för att fortsätta driva utvecklingsprocessen tillsammans” avslutar Minna Westerlund. 


Publicerat

i

av

Etiketter: