• Detta evenemang har redan ägt rum.

AfterWork – om att åldras hälsosamt

AfterWork – om att åldras hälsosamt

De flesta av oss vill bli äldre, men hur vill vi åldras? Vilka produkter, tjänster och måltidslösningar behöver vi ska få ett värdigt åldrande med näringsrika och goda måltider, i en trevlig miljö? Och vilka hinder står i vägen?

Välkommen till årets första AfterWork på temat En bransch i förändring tillsammans med Livsmedelsakademin, Healthy Marketing Team, Mobile Heights och inbjudna gäster från näringsliv, akademi och samhälle.

Datum: 26 mars kl. 15.00 – 16.30
Plats: Orkla, Isbergs gata 9B, Malmö

Program

Lotta Törner, vd, Livsmedelsakademin – Sex av tio äldre riskerar undernäring. Vad behöver vi göra för att nå en nollvision?

Rebecka Persson, Specialist Nutrition och Märkningslagstiftning, Orkla Foods Sverige – Vilka regler finns kring vad man får skriva om livsmedels effekt på hälsan?

Marina Rahm, måtidschef, Kävlinge kommun – Vad kan en måltidsvän betyda för äldre, och hur ordnar man en sådan?

Maria Biörklund Helgesson, avdelningschef Högskolan Kristianstad – Glappet mellan forskning och verklighet och visionerna för ett hälsosamt åldrande.

Peter Wennström, grundare och senior konsult, Healthy Marketing Team – Trenderna kring Healthy Ageing och Longevity från den nya trendrapporten Global Gamechangers 2019.

Läs mer om Nollvisionen för undernäring hos äldre här: http://www.livsmedelsakademin.se/nollvision-for-undernaring/