Deprecated: Redux::setHelpTab har upphört sedan version Redux 4.3! Använd Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) istället. in /customers/e/9/9/livsmedelsakademin.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4777 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/9/9/livsmedelsakademin.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:4777) in /customers/e/9/9/livsmedelsakademin.se/httpd.www/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/Tribe/iCal.php on line 372 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/9/9/livsmedelsakademin.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:4777) in /customers/e/9/9/livsmedelsakademin.se/httpd.www/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/Tribe/iCal.php on line 373 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/9/9/livsmedelsakademin.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:4777) in /customers/e/9/9/livsmedelsakademin.se/httpd.www/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/Tribe/iCal.php on line 375 BEGIN:VCALENDAR VERSION:2.0 PRODID:-//Livsmedelsakademin - ECPv5.10.0//NONSGML v1.0//EN CALSCALE:GREGORIAN METHOD:PUBLISH X-WR-CALNAME:Livsmedelsakademin X-ORIGINAL-URL:https://www.livsmedelsakademin.se X-WR-CALDESC:Händelser för Livsmedelsakademin BEGIN:VTIMEZONE TZID:Europe/Stockholm BEGIN:DAYLIGHT TZOFFSETFROM:+0100 TZOFFSETTO:+0200 TZNAME:CEST DTSTART:20200329T010000 END:DAYLIGHT BEGIN:STANDARD TZOFFSETFROM:+0200 TZOFFSETTO:+0100 TZNAME:CET DTSTART:20201025T010000 END:STANDARD END:VTIMEZONE BEGIN:VEVENT DTSTART;TZID=Europe/Stockholm:20200402T083000 DTEND;TZID=Europe/Stockholm:20200402T120000 DTSTAMP:20220704T222641 CREATED:20200212T140311Z LAST-MODIFIED:20200330T084922Z UID:4901-1585816200-1585828800@www.livsmedelsakademin.se SUMMARY:Vad är storytelling och hur kan du använda det? (Del II av II) DESCRIPTION:En kurs för dig som vill  lära dig arbeta med storytelling för att marknadsföra din verksamhet. För att delta på denna kurs behöver du ha gått del I\, eller ha motsvarande kunskaper. Detta för att du och de andra deltagarna ska få ut så mycket som möjligt av kursen. Kursledare är Sanna Ohlander\, matkommunikatör och projektledare för bland annat MovEat och Törst Dryckesfestival. \nUnder kursen arbetar ni med att använda verktygen från del I för att skapa en historia för era egna verksamheter. Ni har möjlighet att ta fram och vidareutveckla era egna historier och till feedback. Ni arbetar också med hur ni praktiskt kan använda det i vardagen för att göra det till en naturlig del av marknadsföringen. \nTid & Plats\n2 april kl 8:30 -12:00 \nUtbildningen kommer genomföras digitalt \nKostnadsfritt\nKaffe och frukost ingår.\nSista anmälningsdag: 27 mars \n  \nANMÄLAN: https://forms.gle/qHFK5KAwjC7xDJMfA  \nOm projekt Färsk fisk från hav till bord\nI projekt Färsk fisk från hav till bord arbetar vi tillsammans med fiskenäring\, grossister\, handel\, krögare och offentliga kök för att den lokalt landade fisken från kustfisket ska bli en självklarhet i butiksdisken\, restaurangmenyn och på matborden. Projektet arbetar för att stödja hållbart fiske i södra Östersjön där tillgången till färsk fisk ökar\, småskaligt kustnära fiske gynnas och fiskesamhällena lever. Projektet finansieras av Europeiska havs- och fiskerifonden via LEADER Sydöstra Skåne. URL:https://www.livsmedelsakademin.se/event/vad-ar-storytelling-och-hur-kan-du-anvanda-det-del-ii-av-ii/ CATEGORIES:Workshop ATTACH;FMTTYPE=image/jpeg:https://www.livsmedelsakademin.se/wp-content/uploads/STREETFOOD-5836.jpg END:VEVENT END:VCALENDAR