Studentnätverket ger dig en bra start på karriären

Som medlem i vårt studentnätverk kan du vara med och påverka livsmedelsbranschen redan under din utbildning. Det ger dig en skjuts i karriären redan innan du tagit din examen.

______________________________________________________________________________________

AKTUELLT: Vill du bli studentambassadör är det dags att söka nu!  Läs mer här 

______________________________________________________________________________________

Studenterna i vårt studentnätverk bidrar till att öka attraktionskraften i vår sektor genom att formulera förslag på initiativ och aktiviteter som Livsmedelsakademin kan genomföra. Vi ser också gärna att studenterna bidrar i innovationsprojekt inom Livsmedelsakademins alla verksamhetsområden. I gengäld får du stor kännedom om branschen, möjligheter att nätverka och tidigt i din utbildning skapa relationer till potentiella framtida arbetsgivare.

De som medverkar i vårt studentnätverk är utvalda efter särskilda kriterier. Du behöver inte läsa ett program som är inriktat mot livsmedelsnäringen för att vara med. Vi ser det snarare som en fördel om du studerar en annan utbildning. Vi ser ett stort värde i att ha ett studentnätverk med stor bredd när det gäller utbildningsbakgrund. Våra studentambassadörer studerar alltifrån bioteknik och ekonomi till beteendevetenskap och livsmedelsteknik. Det som sammanför dem är intresset för livsmedel och viljan att vara med och påverka branschen.

Studentnätverket ses regelbundet i interna möten omkring sex gånger om året, och vid utåtriktade aktiviteter som Livsmedelsakademin är med och arrangerar.

Är du intresserad av att vara med? Skicka en intresseanmälan till Martina Oxling

advisory board