Internationella PARABERE forum till Malmö 4-5 mars 2018 - vill du bli delaktig?

Till våren hålls fjärde upplagan av det internationella forumet PARABERE. För att främja en hållbar och jämställd samhällsutveckling fokuserar PARABERE forum på att fånga upp kvinnors syn på centrala frågor kopplade till mat, dryck och måltider. Nu finns det möjlighet för skånska livsmedelsföretag att bli partners till eventet och en chans att synliggöra jämställdhetsfrågorna inom gastronomin.

Årets tema: Edible cities

– Skåne är en medveten mat- och dryckesregion på många plan, både kreativt och hållbart. Den långa kusten och närheten till naturen och grödorna gör Malmö till den perfekta mötesplatsen för aktörer, från småskaliga producenter till internationellt prisbelönta restauranger, som vill utveckla sin konkurrenskraft. PARABERE forum och det svenska samhället delar värderingar när det gäller mångfald, inkludering och jämlikhet. Vi är övertygade om att 2018 års forum i Malmö ger möjligheter att skapa förändring, utveckling och förbättring, säger Maria Canabal, internationell matjournalist och grundare till PARABERE-forum.

 

Läs pressmeddelande från Tourism in Skåne

Läs mer på PARABERE forums hemsida

 

Skånska livsmedelsföretag har nu möjlighet till att bli partners till detta viktiga event! På Livsmedelsakademin ser vi detta som betydelsefulla frågor och detta event är en unik möjlighet att synliggöra jämställdhetsfrågorna också i livsmedelsindustrin. Kontakta Jannie för närmare information, jannie.vestergaard(at)livsmedelsakademin.se