• Detta evenemang har redan ägt rum.

Producent och handlarträff: Nu ökar vi försäljningen av närproducerat i Skåne!

Smaka på Skåne, tillsammans med Livsmedelsakademins Handlaråd och Bondens skafferi, bjuder in till en dag med fokus på ökad försäljning av närproducerat i skånska butiker. Välkommen till en fullspäckad dag på Öveds Kloster 16 mars!

Program

(Ett mer detaljerad program kommer framöver.)

DEL 1. ÖKAD FÖRSÄLJNING I BUTIK
Tid: kl 8-14
Plats: Övedskloster, Restaurangen, www.ovedskloster.com

En kurs i marknadskunskap för småskaliga matförädlare som vill satsa på ökad försäljning till butik (max 25 kursdeltagare)

Kostnad: 500 kr (Inkl frukost, lunch, eftermiddagsfika och garanterad plats på speedatingen)

DEL 2. SPEEDATING MELLAN HANDLARE OCH MATFÖRÄDLARE
Tid: kl 14-17
Plats: Övedskloster, Ladan, www.ovedskloster.com

Handlare/inköpare har chans att nätverka, knyta kontakter och på ett systematiskt sätt träffa unika skånska matföretagare. Producenter ges chans att visa upp sina produkter och marknadsföringsmaterial. Möjlighet till snabba lönsamma affärer för båda parter.

Kursdeltagare på förmiddagen har gratis förtur till de 25 leverantörsplatserna på speedatingen (Max 25 inköpare och 25 leverantörer)

Kostnad: 500kr* (Inkl. gårdsvandring, eftermiddagsfika, speedating)
*medlemmar i Livsmedelsakademins Handlarnätverk går gratis.

Oavsett om du är representerar producent eller handlarledet:
Varmt välkommen med din anmälan till den 16 mars!

Vill du veta mer?

Kontakta: Anna Eklund, telefon: 0709-568475, email: anna.eklund@livsmedelsakademin.se

Aktiviteten är delfinansierad med EU – medel via Länsstyrelsen i Skåne. Avgiften faktureras av Livsmedelsakademin / Smaka på Skåne. 

Butikskonceptet ”Smaka på Skåne- närproducerat och noga utvalt” erbjuder möjligheter till merförsäljning för två tydliga grupper i Skåne. Dels för Dig som vet med dig att Du tar fram varor baserade på skånska råvaror, hantverksmässigt förädlade med tydligt ursprung, dvs klarar de tre enkla kriterier som är ryggraden i butikskonceptet. Dels för Dig som driver butik eller annan typ av försäljningsställe i Skåne och vill utöka Ditt sortiment av närproducerat och samtidigt tydliggöra denna satsning på ett enkelt sätt gentemot dina kunder.