• Detta evenemang har redan ägt rum.

Livsmedelsakademins dag

IT’S ALL ABOUT TOMORROW!

Den 19 november bjuder vi in till Livsmedelsakademins dag, som i år fokuserar på de riktigt stora framtidsfrågorna ur ett europeiskt perspektiv. Som huvudtalare har vi den stora äran att presentera en av Europas mest inflytelserika livsmedelsprofiler – Rob Hamer från Food Nexus!

Dessutom har vi ett späckat program med ytterligare fem talare från företag, akademi och offentlig sektor, som kommer presentera det senaste och mest innovativa inom livsmedelsområdet. Självfallet kommer det även finnas utrymme för mingel och nätverkande.

Livsmedelsakademins dag är den självklara samlingsplatsen för att alla som vill vara med och utveckla mat- och måltidsnäringen. Så ta chansen att knyta nya och gamla kontakter inom livsmedelsområdet. I fjol var vi över 250 personer.

Plats: Börshuset, Malmö

Tid: Klockan 13.00-16.30, 19 november 2015

Pris: Deltagandet är kostnadsfritt.
Vänligen anmäl förhinder, vi debiterar en avgift
på 300 kronor om ni uteblir utan att meddela er.

Anmälan: Mejla ann.persson@livsmedelsakademin.se,
Observera att antalet platser är begränsat.


Dagens huvudtalare:

Rob Hamer, Chair of Board, Food Nexus (f.d. FoodBest Europe)

Hur kan vi vända globala utmaningar till affärsmöjligheter för livsmedelsnäringen?

Rob Hamer är en av Europas mest inflytelserika livsmedelsprofiler och leder Food Nexus, som är det konsortium som vi hoppas och tror kommer driva EU:s mångmiljard-satsning på livsmedel från 2017 – Food4Future KIC


Övriga talare:

Pia Kinhult, Strategisk rådgivare, ESS
Christian Åsheim, Innovationstrainee, Livsmedelsakademin
Johan Wahlqvist, affärsområdesansvarig för Functional Food, Probi
Inger Björck, Professor, Centrum för preventiv livsmedelsforskning
Märta Stenevi, Regionstyrelsen 1:e vice ordförande, Region Skåne

Moderator för Livsmedelsakademins dag är Håkan Jönsson, Lunds Universitet