Framtidens cirkulära affärsutveckling

Save the date

Inom kort måste vi kunna producera mer mat och dryck med mindre insatser och på mindre yta. Produktionssystemet behöver bli cirkulärt i allt högre utsträckning. För att kunna ställa om till en mer cirkulär logik i närtid krävs nytänkande, samverkan, kunskap och kapital, men också möjligheter att testa, göra fel och göra om.

Sådana test- och utvecklingsmiljöer kommer att skapas inom ramen av Food Valley of Sweden på Foodhills.

Den 13 september anordnar Food Valley of Sweden, i samarbete med Livsmedelsakademin, ett innovationsforum kring affärsutveckling med fokus på samarbete för en hållbar och innovativ livsmedelskedja. Dagen riktar sig bland annat till Livsmedelsakademins partner. Program och inbjudan skickas ut i början av augusti.

Tid och plats

13 september kl. 10.00 – 14.30, Foodhills, Bjuv.

Program och anmälan:

Inom kort

För ytterligare information, kontakta Emelie Olsson på Innovation Skåne, emelie.olsson@innovationskane.com